سرکه سیب قرن ها به عنوان یک درمان معمولی مورد استفاده قرار گرفته است. شناخته شده است که تعدادی از ادعاهای سلامتی دارد اما هیچ کدام با شواهد خوبی پشتیبانی نمی شوند.
برای هزاران سال، سرکه برای طعم دادن و حفظ غذاها، التیام زخم ها، مبارزه با عفونت ها، تمیز کردن سطوح و مدیریت دیابت استفاده شده است.
اگرچه سرکه به عنوان یک عامل آشپزی قدردانی می شود، اما هیچ پاسخ روشنی در استفاده دارویی سرکه سفید وجود ندارد.
مطالعات علمی استفاده از سرکه را به عنوان یک عامل ضد عفونی، چه به صورت موضعی و چه خوراکی، تایید نمی کنند.
شواهدی مبنی بر ارتباط مصرف سرکه سیب کاشان با کاهش خطر فشار خون بالا و سرطان نامشخص است.
با این حال، بسیاری از مطالعات تحقیقاتی اخیر نشان داده اند که مصرف سرکه سیب پاسخ گلوکز را در بزرگسالان سالم و در افراد مبتلا به دیابت کاهش می دهد.
حامیان سرکه سیب می گویند که به کاهش وزن، حذف سموم، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول، بهبود هضم سرکه سیب پروبیوتیک و تامین پروبیوتیک های تقویت کننده سیستم ایمنی کمک می کند.
برخی از مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داده است که اسید استیک موجود در سرکه ممکن است باعث چربی سوزی و کاهش وزن، کاهش سطح قند خون، افزایش حساسیت به انسولین و بهبود سطح کلسترول شود.
متأسفانه، این مطالعات بسیار اندک بود و حقایق زیادی با استفاده از سرکه سیب سنتی سوژه های انسانی یافت نشد که اعتبار آنها را محدود می کند.
- منابع:
- تبلیغات: