تضمین سلامت قلب و عروق با مصرف میگو

خوردن میگو به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند چندین ماده مغذی کلیدی را در اختیار فرد قرار دهد و ممکن است برای سلامت قلب و عروق او مفید باشد.

پزشکان قبلاً با اشاره به سطوح بالای کلسترول میگو، مصرف میگو سنگی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه می کردند.

با این حال، محققان در حال حاضر درک بهتری از آنچه که به بیماری قلبی و کلسترول بالاتر کمک می کند، دارند.

به نظر می رسد که میگو ممکن است در نهایت یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم باشد.

حتی برای افرادی که کلسترول بالایی دارند، به نظر می رسد مزایای مصرف میگو ببری بوشهر بیشتر از مضرات آن است.

در این مقاله با فواید خوردن میگو بیشتر آشنا شوید.

خوردن میگو ممکن است سطح کلسترول را افزایش ندهد، اما افراد هنگام گنجاندن آن در رژیم غذایی باید فاکتورهای مختلفی را در نظر بگیرند. بخش های بعدی این عوامل را شرح می دهد.

در فروشگاه، مردم باید همیشه بسته بندی را بررسی کنند یا از بخش غذاهای دریایی بپرسند که شاه میگو تهران از کجا آمده است.

میگو می تواند آلودگی ناشی از آلودگی در دریا و در نتیجه شیوه های بی رویه پرورش میگو را جذب کند.

با این حال، حتی اطلاعات روی برچسب نمی تواند تضمین کند که میگو دریایی بی خطر است. هم میگوهای پرورشی و هم میگوهای صید شده وحشی در معرض خطر آلاینده قرار دارند.

  • منابع:
    1.  ?Is shrimp high in cholesterol
  • تبلیغات: 
    1. با استفاده از acu خودرو می توانید دکل اینترنت همراه بسازید
    2. بادبادکی که با نخ پنبه ساخته شده بود به ایستگاه فضایی رسید
    3. با بیمه عمر 200 سال عمر کنید
    4. دستگاه تست قند خون که با تنفس میزان قند خون را می‌سنجد!