مصرف کشمش انگور موجب کوتاهی قد در کودکان می شود

کشمش انگور می تواند به قارچ آلوده شود اگر در طول فرآیند خشک کردن، آب و هوای مرطوب وجود داشته باشد. در نتیجه، کمیسیون اروپا حداکثر سطح 10 میکروگرم بر کیلوگرم را برای OTA در میوه خشک تاک تعیین کرده است.

اگرچه چندین مطالعه نشان داده اند که سطح مایکوتوکسین در کشمش کمتر از حد ایمنی است ، برخی دیگر نمونه هایی را گزارش کرده اند که بیش از آن است .

اوستری و همکاران دوز قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی OTA از کشمش را برای کودکان و بزرگسالان تخمین زد و دریافت که خطر یک اثر سمی حاد حداقل است.

اگر چه ممکن است خطر اثرات سمی تاخیری (به ویژه سرطان زا) پس از مصرف دوزهای بسیار کم یا مکرر OTA وجود داشته باشد، اما ممکن است با خواص سلامت کشمش غلبه کند.

 

بنابراین، هدف از این بررسی، گردآوری مطالعات مداخله‌ای است که تاکنون در مورد کشمش و تأثیر مفید آن بر سلامت انسان انجام شده است.

برای انجام این کار، از کلمات “کشمش یا کشمش” و “مزایای سلامتی” برای جستجو در استفاده شد. علاوه بر این، رده سلولی و مطالعات مدل حیوانی حاصل از جستجو نیز گنجانده شده‌اند.

علیرغم اینکه به اندازه مطالعات انسانی معتبر نیست، آنها همچنین می توانند دانشی در مورد مکانیسم های عمل مولکولی نشان دهند و تقریبی را برای انسان ثابت کنند.

گونه‌های اکسیژن فعال (ROS) در ایجاد بیماری‌های دژنراتیو مختلف نقش دارند. آنتی اکسیدان ها پتانسیل زیادی برای جلوگیری و کاهش تشکیل این گونه ها دارند. بنابراین، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها کمک کند.

کشمش ظرفیت آنتی اکسیدانی بسیار خوبی را در آزمایش‌های آزمایشگاهی و درون تنی نشان می‌دهد. فعالیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی کشمش عمدتاً از محتوای ترکیبات فنلی آن ناشی می شود.

مطالعات متعدد ارتباط مثبتی بین ظرفیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنل کل در کشمش نشان داده است . پلی فنل های خاص مانند کاتچین، پروسیانیدین ها و کورستین با فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مرتبط هستند.