ماهی حاوی سطوح بالایی از مواد مغذی و پروتئین است، به ویژه ماهی های روغنی مانند سالمون و تن.
ماهی اغلب نسبت به گوشت کلسترول و چربی اشباع کمتری دارد و ماهی قزل آلا سالمون جزء اصلی رژیم غذایی سالم مدیترانه ای است.
ماهی همچنین ماهی کپور جنوب ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین B، روی و آهن را تامین می کند.
همه انواع ماهی سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت قلب مفید هستند.
این ماهی همچنین منبع خوبی از ویتامین D و کلسیم است. با این حال، برای سطوح بالاتر مواد مغذی، بهتر است به جای ماهی آزاد پرورشی، ماهی آزاد صید شده وحشی را انتخاب کنید.
ماهی آزاد وحشی تمایل دارد حاوی امگا 3 و ویتامین های بیشتری باشد و ماهی سرخو عینکی چربی اشباع کمتری دارد.
ماهی تن به طور کلی برای خوردن در حد اعتدال بی خطر است. برخی از انواع ماهی تن حاوی جیوه بیشتری نسبت به سایرین هستند و مردم باید اطمینان حاصل کنند که مصرف این گونه ها را محدود می کنند.
کنسرو ماهی تن سفید یا آلباکور دارای محتوای جیوه بالاتری نسبت به ماهی تن کنسرو شده است.
ماهی تن کم کالری و سرشار از ویتامین و پروتئین است. یک وعده 100 گرمی (گرمی) ماهی تن اسکاپ جک حاوی 22 گرم پروتئین است.
مردم باید بدانند که انواع خاصی از ماهی تن از جمله ماهی تن آبی در معرض خطر صید بی رویه هستند.
در صورت امکان، آنها باید نوعی را انتخاب کنند که ماهی مرکب در معرض خطر نباشد.
- منابع:
- تبلیغات: